Bucuresti - Telefon: 0721.753.779 | 0721.624.854

Str. Ostasilor nr. 7 , sector 1, Bucuresti Locatie

Ploiesti - Telefon: 0722.679.520 | 0726.170.006

Donatii

2%- semnul ca iti pasa!
Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit.
Legea permite (prin art.57(4)-(6) si art.84(2)-(4) din Codul Fiscal) persoanelor fizice posibilitatea sa directioneze anual 2% din impozitul pe veniturile obtinute anul anterior catre o asociatie nonprofit.
Tu poti schimba destinatia celor 2% din impozitul tau pe profit.
Completarea formularului este primul pas pe care il poti face in recuperarea unui suflet de copil.
DE CE? Pentru ca A.I.P.A recupereaza zambetele si sansa pentru o viata implinita in cazul copiilor diagnosticati cu autism.
In anul 2006 am dat startul campaniei prin intermediul sumelor provenite din impozitul pe profit, s-a putut deschide Centrul A.I.P.A, unde peste 500 de copii au beneficiat de serviciile A.I.P.A in decursul a 10ani.
Aceasta este dovada ca 2% poate schimba destine!
COPIL SANATOS = COPIL FERICIT = FAMILIE IMPLINITA
Click aici pentru descarcarea formularului!

Salvarea lor depinde de voi
1 din 58 de copii sunt diagnosticati cu autism. Fara interventie comportamentala nu au sansa la viata fericita.
Costul interventiei comportamentale este unul ridicat, fiindca sunt implicate multe resurse: jocuri specifice, plata terapeutilor, , plata utilitatilor si a consumabilelor, plata chiriei spatiului unde copiii beneficiaza de singura interventie ce le poate schimba viata. Nu exista medicamente sau alte interventii medicale care sa le poata aduce o viata normala, singura sansa a acestor copii este interventia terapeutica specializata.
Esti implicat in conducerea unei companii sau detii un PFA (persoana fizica autorizata)?
Tu detii puterea! O parte din impozitul ce trebuie platit catre stat din profitul obtinut poate salva vietile copiilor cu autism!
Legea sponsorizarii permite deducerea din impozit a sponsorizarilor in limita a 3% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat (pentru societati comerciale suma nu poate depasi 3 la mie din cifra de afaceri).
Pentru Persoana Fizica Autorizata limita permisa de lege este 5% din venitul brut – cheltuieli deductibile.
Aici se produce schimbarea:
DESCARCA CONTRACTUL DE SPONSORIZARE IN CARE SUNT SPECIFICATE DATELE A.I.P.A. SI PENTRU CE VOR FI FOLOSITI BANUTII VOSTRI!
Persoanele juridice pot face sponsorizari in scop umanitar.
Citeste legea nr.32/1994, modificata si completata prin legea nr.394/2006.
Cine poate beneficia de sponsorizari?
Orice persoana juridica fara scop lucrativ, care desfasoara in Romania sau urmeaza sa desfasoare o activitate in domeniile: cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific- cercetare fundamentala si aplicata, umanitar.
Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/ sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr.32/ 1994 scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, in limita minima precizata mai jos:
1.1 3% din cifra de afaceri
2.2 20% din impozitul pe profit datorat.
Doneaza pentru salvarea copiilor cu autism !
Implicarea ta poate fi decisiva pentru ei! (jucarii, hartie colorata, lipici, acuarele, plastelina toate fac parte din materialele necesare in evolutia lor).
Daca vrei sa le faci o bucurie le poti pune intr-o cutie si o poti livra pe str.Ostasilor nr.7, sector1, Bucuresti.
Pentru noi fiecare zi este magica. Noi, terapeutii, traim in fiecare zi cu bucuria de a castiga un cuvant nou, o atingere, un zambet din partea unui copil diagnosticat cu autism.
Cunoaste-ne si astfel vei putea simti ca si tu poti schimba destine.