Bucuresti - Telefon: 0721.753.779 | 0721.624.854

Str. Ostasilor nr. 7 , sector 1, Bucuresti Locatie

Ploiesti - Telefon: 0722.679.520 | 0726.170.006

Echipa A.I.P.A va sustine

Echipa A.I.P.A va sustine

Iata cateva cuvinte dupa care dorim sa ne ghidam in abordarea noastra:
Speranta, dragostea neconditionata, vise, zambete ,daruire, credinta, acestea credem ca sunt elemente cheie pe care noi trebuie sa ni le insusim si astfel sa le transmitem copiilor nostrii.
Stim ca este dificil sa fii parintele unui copil cu probleme, insa, in opinia noastra esti un super erou, esti terapeut, confident , prieten, faci ca in fiecare zi imposibilul sa fie posibil. Te confrunti zilnic cu diferite provocari cum ar fi: plansul copilului tau, agresivitate, comportamente problema, insa le faci fata, de aceea ai toata aprecierea noastra si iti vom fi alaturi pentru a-ti oferi ajutorul.
Dragostea neconditionata si perseverenta pot fi armele tale cele mai de pret in recuperarea copilului tau.
Noi credem ca recuperarea poate fi ralizata cu ajutorul unui element cheie: joaca. Si de aceea dorim sa iti oferim cateva idei.
Alaturi de terapeutul potrivit copilul tau va iubi joaca, va descoperi o lume minunata de care sa se bucure.
Este important ca tu sa continui ceea ce construieste prin joc terapeutul, joaca-te impreuna cu copilul tau intr-o maniera functionala, acest lucru va creea o relatie frumoasa intre voi si astfel cel mic va invata abilitati noi, iar tu vei contribuii cu succes la recuperarea lui.
El se joaca, invata , este fericit si devine independent !
Gandeste-te la locurile unde ii face placere sa sa se plimbe! Puteti merge desculti pe iarba, face-ti baloane de sapun, merge-ti cu metroul, etc. In aceste contexte si prin jocurile pe care le puteti face impreuna el va invata abilitati noi intr-o maniera placuta, astfel impreuna va veti incarca cu energie .
Dragi parinti stim ca in aceasta lupta trebuie sa aveti grija si de voi, faceti lucruri care va plac, este necesar sa va incarcati cu energie pozitiva atat pentru voi cat si pentru puii vostri!
Credem ca este important sa stiti ca nu sunteti singuri, poate nu veti gasi parinti cu un copil cu aceleasi simptome ca si ale copilului vostru, insa cu siguranta veti gasi puncte comune despre care sa discutati .
Puteti apela la sfaturile noastre si puteti vedea copii lucrand in cadrul centrului nostru din strada Ostasilor nr.7 din Bucuresti si la sediul din Ploiesti . In acest fel veti putea obtine idei noi de joc si stimulare.
Acest lucru il puteti face, in mod gratuit, cu o programare prealabila.