Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism

Cu o experienta de 18 ani in evaluarea si implementarea programelor destinate copiilor diagnosticati cu tulburari din spectrul autist, intarziere in dezvoltare, anxietate, tulburari ale limbajului echipa A.I.P.A are o abordare holistica in interventia terapeutica

0
Companii care ne-au ajutat
0
Copii ajutati
0
Ore de experiență practică
a coordonatorilor noștri
in lucrul cu copiii cu TSA
0
RON fonduri stranse
0
Companii care ne-au ajutat
0
Copii ajutati
0
Ore de experiență practică
a coordonatorilor noștri
in lucrul cu copiii cu TSA
0
RON fonduri stranse

Vindecarea pornește din și prin simțire aducând în prim plan potențialul creator al fiecărei persoane. Fiecare trăire este un adevăr în calea descoperirii conștiente.

Astăzi, prin experiența acumulată am înțeles că emoțiile sunt vii, ele având o prezență continuă și activă în viața noastră. Tot ceea ce trăim vine în sprijinul autodescoperirii și a depășirii blocajelor.

Terapii Oferite

Aceste pagini sunt dedicate celor care doresc să se descopere şi să acceseze o altă perspectivă în cazuistica tulburărilor de învaţare

Accentul este pus pe latura emoţională a întregii familii

Evaluare psihologică

Aflarea diagnosticului psihologic, coeficientul de dezvoltare si analiza structurilor familiale

Intervenţie psihologică în Autism & ADHD — Interventie comportamentala ABA
— Logopedie Consilierea familiilor

Alcătuirea planului personalizat de intervenţie şi aplicarea acestuia

Consultaţii online — Consiliere în parenting

Înţelegerea limbajului de iubire manifestat în relaţia cu copilul. Identificarea nevoilor emotionale 

Echipa noastra

Monica Munteanu

PREŞEDINTE A.I.P.A

Psiholog Clinician Specialist

Oana Radu

VICEPREŞEDINTE A.I.P.A

Psiholog — Aromaterapeut

Daniela Dumitru

Psiholog Clinician

Noi îi ajutăm pe copiii de la Asociația pentru Intervenție Precoce în Autism, în fiecare zi 🧒 Astăzi, îi poți ajuta și tu 💙 Trebuie doar să completezi ONLINE formularul 230, ca să redirecționezi GRATUIT 3,5% din impozitul tău către ei. O poți face simplu, direct de pe telefon, fără drumuri la ANAF: LINK AICI

 Trimite-ne apoi pe mail formularul completat, la adresa asociatie_aipa@yahoo.com. Și gata. Îți mulțumim pentru ajutor🤗

Testimoniale

"Dragã Monica, suntem foarte fericite cã ai apärut n viata noastrã. Esti ca o stea pe cerul întunecat al drumului pe care îl avem de facut. It multumesc pentru toatã dragostea, dedicarea si profesionalismul tāu"
Mama lui I.
„Mã numesc M.N tatàl lui M.I. in luna iunie a anului 2021 copilul a fost diagnosticat cu autism de catre un medic dintr-un spital de stat. Eu Împreunà cu sotia am crezut cã nu o sà fie bine niciodatã, pânã în ziua în care un prieten mi-a recomandat pe cei de la A.IP.A. Am facut o alegere foarte bunà deoarece copilul meu in 6 luni este pe o line forte buna datorità fetelor de la A.I.P.A. •M. era un copil càruia nu \i plãcea sà se apropie lumea strainã, in momentul in care a cunoscut fetele de la A.I.P.A a reactionat forte bine. Datorità tehnicilor lor de predare, acum copilul meu merge la o gradinita de stat normalà, mereu imi spune ca ii e dor de fete. Vreau sà multumim mult fetelor de la A.I.P.A pentru tot ce au facut pentru copilul meu. Recomand cu caldurã! Incà o datà mii de multumiri si multà sânatate copilor si fetelor. Doamne ajuta!"
M.N. tatal lui M.I.
"Oana Radu de la A.I.P.A un inger trimis de Dumnezeu"
Mama lui D.
"Povestea mea este una fericită. O să încerc pe scurt să scriu prince am trecut cu fetița mea, pentru că există speranță!!! La 2 ani a fost diagnosticată la Obregia - Psihiatrie pediatrică cu TSA grad grav. Era afectată pe toate arile de dezvoltare (ex: la 2 ani, vârsta mentală pe vorbire era de 7-8 luni). Recomandarea a fost să începem terapia ABA cât mai curând... asta am și făcut! Printr-o recomandare am ajuns la centrul A.IP.A. Deși nu am fost prea încrezători la început, probabil pentru că nu acceptăm ce ni se întâmplă, în 2 luni au început să se vadă îmbunătățiri! Acum este recuperată complet, însă recuperarea a fost făcută constant și pe termen lung... (de 2 ori/zi câte 2 ore/ședința - 5-6 zile/săptămâna timp de 2 ani... în al treilea an - grădinița dimineață și terapie seara, în al 4-lea an - grădinița dimineață 3 zile/sapt terapie seara)... și în restul timpului petrecut cu ea, am aplicat tot ce am învățat de la terapeuții cu care buburuza mea a lucrat! Deci e de muncă, dar am dat de oamenii potriviți care s-au implicat la maxim în recuperarea ei, care m-au învățat cum să gestionez anumite situații și cum să mă port cu fetița mea astfel încât să se simtă înțeleasă! Pot spune cu mândrie că am un copil tipic, recuperat complet!"
Parinte

articole

contact