MONICA MUNTEANU

Monica1

Sunt fiinta ce crede in Divinitate, in manifestarea emotiilor si interconectarea sufletelor . In urma celor 18 ani de practica psihologica, am invatat sa ma deschid in a-mi accepta propriile trairi si trairile celorlalti. Simt sa ma las ghidata in interactiunea cu persoanele rezonante in vederea eliberarii blocajelor de natura energetica si psihologice.

Incepand din anul 2004 am avut prilejul sa lucrez alaturi de copii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist, ADHD, copii cu probleme comportamentale si emotionale, punand astfel în aplicare programe ce vizeaza  obtinerea aptitudinilor socio-emotionale.

Pe parcursul anilor am constientizat stransa legatura intre afectiunile ce apar la nivel fizic si latura emotionala, totodata am putut obseva  ca totul este intr-o continua transformare iar atunci cand  ne lasam sa  cunoastem emotiile facem primul pas catre vindecare.

EXPERIENTA PROFESIONALA:

CURSURI SI ATESTATE:

PARTICIPARI LA CONGRESE SI CONFERINTE:

 

 

OANA ANACONA RADU

OanaMa numesc Oana Anacona Radu si profesez ca psiholog specializat în analiza comportamentala aplicata (ABA), aromaterapeut si profesor de Laughter Yoga (terapie prin intermediul râsului si a tehnicilor de respiratie din Yoga).
Începând din 2004, am avut sansa de a fi terapeut pentru copii cu TSA si alte tulburari de dezvoltare si pentru familiile acestora.
Experienta profesionala m-a modelat ca om si ca mama, aducându-mi deschiderea de a învata mai mult despre puericultura, neurostiinta, afectivitate, gestionarea emotiilor la copii.
Cred într-o abordare eclectica a terapiei. Înteleg ca fiecare pacient este unic si ca poate fi ghidat spre regasirea de sine valorizând multitudinea de terapii, tehnici si instrumente care ne sunt la îndemâna.
Din perspectiva mea de acum, vad ca fiind necesare în procesul vindecarii: conectarea cu persoana din fata ta, trairea prezentului cu toate starile ce vin sa fie simtite si deschiderea de a primi energia iubirii si a o lasa sa se reverse in jur.

Experienta profesionala:

 

 

 

 

 

 

ANA MARIA RADU

          Analist comportamental incepand cu anul 2010.

 

IULIA VREBCA

IuliaSunt Vrebca Iulia, psiholog clinician cu drept de libera practica si analist comportamental acreditat international. Experienta profesionala am inceput-o in anul 2015, practicand terapie comportamentala si logopedie cu copii cu diferite tulburari. La sfarsitul anului 2020, am inceput sa lucrez si cu adulti – terapie de suport si consiliere psihologica.

Competente:

 

DANIELA DUMITRU

DanaSunt Dumitru Daniela, psiholog clinician. Dupa absolvirea Facultatii de Psihologie am decis sa continui procesul academic, dar si pe cel al propriei deveniri, cel de autocunoastere si de autoactualizare în cadrul masterului “Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare si Dezvoltare Personala” al Universitatii din Bucuresti. Efortul constant, provocator, de extensie a constientei de sine si de unificare a tuturor semnificatiilor mele este facilitat de dinamica universului mereu spontan, ludic si ancorat în momentul prezent al copiilor. În lucrul cu ei am înteles ca jocul este instrumentul principal de învatare si de reglare emotionala, iar autenticitatea si creativitatea sunt resurse terapeutice. Acestea împreuna cu acceptarea, caldura si prezenta psihologului construiesc un spatiu sigur în care copiii se simt iubiti, valorizati si motivati.