Bucuresti - Telefon: 0721.753.779 | 0721.624.854

Str. Ostasilor nr. 7 , sector 1, Bucuresti Locatie

Ploiesti - Telefon: 0722.679.520 | 0726.170.006

Despre Noi

In TSA (tulburarea din spectrul autist) dezvoltarea creierului este afectata DIFERIT, de la un caz la altul. De aceea este si atat de greu sa gasesti o “reteta” de succes dupa care sa poata toti INVATA. Fiind afectati centri nervosi diferiti si problemele sunt diferite – interventia trebuie canalizata pe nevoile fiecarui copil.

Secretul real al succesului A.I.P.A. (Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism) consta în experienta practica a terapeutilor si în abordarea individualizata a fiecarui caz, în functie de nevoile copilului existente în acel moment.

Noi suntem AIPA. Am reusit in 10 ani, de cand ne desfasuram activitatea, sa cream o echipa puternica – – 11 psihologi, specializati international ( BcaBA si RBT) in interventie comportamentala.
In Romania este necesar sa se dezvolte servicii pentru copiii cu autism si familiile acestora, pentru a implementa programe de interventie precoce in autism, pentru a informa populatia despre nevoile acestor copii, pentru a obtine suport din partea autoritatilor.

Prioritatea noastra este de a intampina nevoile copiilor cu autism si ale familiilor acestora, de a oferi suportul si experienta noastra parintilor, ingrijitorilor, educatorilor.

La cererea familiilor apartinatoare ale copiilor cu nevoi speciale, in anul 2013 organizatia s-a extins prin deschiderea unui nou punct de lucru in orasul Ploiesti. (click pentru detalii) Acest proiect este in derulare. Unul dintre obiectivele asociatiei este sustinerea financiara a acestui nou punct de lucru, pentru a ajuta cat mai multi copii cu nevoi speciale sa-si dezvolte abilitatile necesare pentru o calitate a vietii cat mai buna.

  • RSS
  • Follow by Email
  • Facebook
  • Google+
    https://www.autism-aipa.ro/despre-noi/">
  • Twitter