MUNTEANU MONICA – psiholog clinician specialist ( C.V. )

  C.V DETALIAT

– membru fondator A.I.P.A din 2006


– director coordonator programe in cadrul Centrului “Sf. Mihail” (Fundatia C.I.D.-Romania)


– psiholog clinician in cadrul D.A.S.C.P. sector 4, Centrul de Consiliere pentru Parinti si Copii


– terapie la domiciliu, sub servizare U.K


– psihopedagog  la Centrul de zi pentru copii cu autism “Horia Motoi” ANCAAR (2004-2006)


– master “Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale”,


– curs de specializare in terapia comportamentala si supervizare pe toata perioada cursului (2007-2008), training cu tema “Teoria si aplicarea terapiei comportamentale in educarea copiilor cu tulburari din spectru autist”, eliberat de C.E.A.T. Irlanda de Nord, coordonator Mary Hopton Smith, sub supervizarea specialistilor: Linsey Sabienly, B.A.,M.S. si Grainne Dobbs, B.Ed., M.Sc.       

– curs teoretico-practic de logopedie.


– curs de specializare in abordarea clinica a copilului cu autism (terapia ABA), recunoscut de catre Asociatia de Psihoterapie Cognitiv-Comportamnetala, prof.univ. dr. Irina Holdevici)


– colaborare cu World Vision pentru organizarea de sesiuni de comunicare pentru parintii copiilor diagnosticati cu autism


– iulie 2007 – Congresul National de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului si Conferinta Nationala de SSanatate Mintala a Copilului si Adolescentului, Bucuresti


– mai 2007 – Conferinta Internationala (“Diagnosticul neurogenetic si dezvoltarea programelor de terapie  pentru persoanele cu tulburari din spectrul autist”, Bucuresti)