Proiectul Secret al Lui Mos CraciunMotto: „Maretia oamenilor sta in faptele lor, iar gandul devine fapt cand il cedezi celor din jur.”

Buna ziua, noi suntem Monica si Oana si reprezentam Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (A.I.P.A).  Aceasta este o asociatie non-profit, ce a fost infiintata in anul 2006 de psihologi tineri (anii au trecut si nu mai suntem la fel de tinere, dar suntem la fel de dornice sa impartasim cunostintele si experienta noastra acumulata in peste 10 ani de interventie comportamentala cu copii diagnosticati cu autism si alte deficiente).
Echipa A.I.P.A. isi desfasoara activitatea atat la domiciliul copiilor (program terapeutic home-based), cat si in cadrul Centrului de zi ”Hocus-Pocus” si isi ia angajamentul de a le oferi copiilor cu tulburari din spectrul autist si cu alte tulburari pervazive de dezvoltare programe individualizate, centrate pe nevoile fiecarui copil si ale fiecarei familii .
La cererea familiilor copiilor cu nevoi speciale, in anul 2013, organizatia s-a extins prin deschiderea unui nou punct de lucru in orasul Ploiesti.
Ne adresam TIE pentru a face parte dintr-o poveste minunata cu titlul:  PROIECTUL SECRET AL  LUI MOS CRACIUN.  De ce SECRET ? Pentru ca MOS CRACIUN EXISTA si el va aduce in secret darul pe care si-l doresc copiii.Acest lucru este posibil prin implicarea TA.
Ce ne motiveaza?
Noi simtim magia sarbatorilor in fiecare zi. Atunci cand unul dintre copii spune pentru prima data in viata un cuvant sau cand isi recunoaste mama sau invata sa recunoasa obiecte cum ar fi: masa, cana,  masina sau cand invata sa isi imbrace tricoul.
Sunt clipe magice si dorim sa faci parte si tu din visul nostru !
Timp de 12 am facut imposibilul sa devina posibil. In urma cu 10 ani, acesti copii minunati, diagnosticati cu autism, erau condamnati la o viata greu de imaginat. Prin aplicarea interventiei comportamentale A.B.A., noi am dovedit contrariul in anul 2006, cand am infiintat Centrul A.I.P.A. (al doilea Centru din Bucuresti , in care copiii beneficiau de interventie comportamentala aplicata si astfel erau salvate vieti).
In urma interventiei  micutii invatau sa vorbeasca, sa manance,  sa se imbrace, sa se joace. Aceste reusite ne-au motivat ani de-a randul sa luptam pentru recuperarea  lor.
Cunoaste-i si cu siguranta vei dori sa fii ,,Mosul ” LOR !

Exista mai multe moduri prin care poti deveni partenerul nostru si al Mosului.
1 .Vino alaturi de noi, MARTEA si MIERCUREA, timp de 2 ore, incepand cu ora 17 pe strada Ostasilor nr. 7, sector 1  (in apropierea parcului Cismigiu) sa realizam felicitari si obiecte decorative pentru Craciun pe care apoi cu ajutorul TAU sa le putem distribui celor interesati sa doneze in schimbul acestora o suma de bani, pentru achizitionarea  cadourilor pentru copii, jucarii pe care acestia si le doresc.
Poti veni impreuna cu copilul tau, astfel si el isi va face noi prieteni.
2. Doneaza o suma de bani cu ajutorul careia noi vom putea cumpara cadoul – in contul RO09BRDE426SV68754524450 deschis la banca B.R.D. Mosilor.
3. Cumpara TU una din jucariile dorite si noi vom veni sa o colectam.
4. Distribuie acest e-mail prietenilor tai! Cu siguranta printre ei se afla ,,un Mos Craciun'”!
VINO  si vei descoperi alaturi de noi, bucuria de a te implica in Proiectul secret al lui Mos Craciun.
Trimite un e-mail pe adresa: asociatie_aipa@yahoo.com cu datele tale si noi te vom contacta sau ne poti suna la nr: 0721 753 779
5. Imbie-ti prietenii cu biscuitii nostri uriasi cu aroma de levantica sau scortisoara si daruieste copiilor nostri un cadou de Mos Craciun.

Daca ai o idee nastrusnica si doresti sa o punem in aplicare, nu ezita sa ne-o impartasesti!
Multumim pentru timpul acordat si te asteptam  sa ne cunosti!